Milotai Gréta

Milotai GrétaMilotai Gréta a nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnáziumban érettségizett 1995-ben, felsőfokú tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanárképző Főiskolai Karán és a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán folytatta. 1999-ben angol nyelvtanár szakon diplomázott. Több éves nyelvtanári tapasztalatot szerzett, majd 2007-ben került a NYÍRERDŐ Zrt. Központjába, ahol elsősorban a műszaki vezérigazgató-helyettes munkáját segítette menedzserasszisztens munkakörben. Feladatai közé tartozott az erdőgazdálkodási és a termelési osztály szakmai munkájához nyújtott adminisztratív segítségnyújtás is. 2009-től két évig a humánpolitikai osztály előadójaként dolgozott, majd kis időre visszakerült a korábbi munkakörébe, ahonnan útja a vezérigazgatói titkárságra vezetett. Titkárságvezetői munkakörben 2012. április óta dolgozik.
Egy professzionális erdőkezelő szervezetnél elengedhetetlenül szükségesek olyan munkakörök, amely nélkül az irányítási modulok nem működnek, az információ nem válik gazdasági erőforrássá. Ebben a folyamatban fontos láncszemek az itt munkát végzők. Milotai Gréta az egyik legfontosabb láncszem a NYÍRERDŐ Zrt. működés irányításában. Munkanapjainak középpontjában az adminisztratív feladatok állnak, kezeli a postai, telefonos, e-mailes megkereséseket. Legfontosabb feladatai közé tartozik a tulajdonos adatkéréseinek kezelése, iktatása, a vendégek fogadása, valamint kapcsolattartás az erdészetekkel. Napjaink digitalizációs folyamatában is jelentős szerep hárult rá az elektronikus ügyintézés és az iktatóprogram bevezetése, kezelése során.
Rendszeres résztvevője a különböző hazai és nemzetközi kiállításoknak, vásároknak – 15 éve képviseli a NYÍRERDŐ Zrt-t a legrangosabb magyar vadászati kiállításon, a Fehován. Nyíregyháza város testvérvárosában, a kínai Harbinban az erdőgazdasági szintű tárgyalásokon tolmácsolással segítette a küldöttség munkáját. Kétszer is aktív közreműködője volt az Egyesült Államokban - Renoban és Las Vegasban - rendezett SCI Convention vadászati világkiállításnak, ahol az Agrárminisztériumhoz tartozó állami erdőgazdaságok vadászati standján teljesített szolgálatot. Moszkvában a Safari Expo kiállításon is tagja volt az erdőgazdasági portfolió küldöttségének.
Jelentős szerepet vállal a kiállításokra készített reklámanyagok, cégbemutató kiadványok összeállításában, fordításában is.
Rendszeresen szervezi a NYÍRERDŐ Zrt. rendezvényeit – éves családi nap, beruházások átadó ünnepségei, jubileumi rendezvény -, rendezi a Társaság kulturális feladatait.
Az élethosszig tartó tanulás híve, munkája mellett idegenforgalmi, minőségbiztosítási, humánpolitikai területen is felsőfokú végzettséget szerzett, ez irányú ismereteit is hasznosan építi be munkakörébe.
Empatikus, segítőkész személyisége fontos szerepet tölt be a NYÍRERDŐ életében.
Az alföldi erdőgazdálkodásban észre kell vennünk azokat a munkavállalókat, akik nem tartoznak a klasszikus szakszemélyzeti körbe, de munkájuk, kvalitásuk révén közvetve mégis fontos szereplői a mindennapoknak. Ezt kívánja Társaságunk elismerni Milotai Gréta személyében.

vissza...

Kapcsolat

Nyilvántartó: Kecskeméti Törvényszék: Pk. 60.148/1998/3.
Civil szervezetek bírósági nyilvántartásában: 03-02-0001686
Székhely: 6000 Kecskemét, Külső Szegedi út 47.
e-mail: alfoldierdokert@gmail.com
tel: +36 – 30 -219-7094
tel: +36 – 30 -689-7387
Postacím:
Raisz Árpád (KEFAG Zrt.)
6000 Kecskemét, József A. u. 2.

Kutatói nap

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató